img
CIKK • EMBER • PARAZITÁK

Paraziták: a károsodás tünetei. Hogyan tisztítsuk meg szervezetünket és védjük meg magunkat az ismételt fertőzéstől?

Miért van az, hogy mindezek ellenére a paraziták problémáját nem veszik komolyan
Mészáros Pál
14.06.2020
Biztos benne, hogy nincsenek parazitái? Persze, hogy nem, a WHO 2019 évi statisztikái szerint az emberiség 87% fertőzött parazitákkal. Honnan tudhatja, hogy önnek nincsenek? Ez nagyon nehéz, mert a férgek, szalagférgek ügyesen álcázzák magukat és gyakran a fertőzés tünetei könnyen összetéveszthetők más betegségekkel.
Ezért tekintettel a parazitákkal való megfertőződés könnyűségére, lehetetlen azt mondani, hogy az emberiség azon 10% -ába tartozik, akiknek nincsenek férgeik.
  • Hogyan fertőződnek meg a parazitákkal?
  • Honnan tudjam, hogy vannak-e parazitáim?
  • Ki van kitéve a fertőzés fokozott kockázatának?
  • Mennyire veszélyesek a paraziták?
  • Hogyan tisztítsuk meg szervezetünket és védjük meg magunkat az ismételt fertőzéstől?
Ezek a legfontosabb kérdések, amelyek a férgek témájához kapcsolódnak. A válaszok megkeresésében Földesi Erik, legmagasabb kategóriájú orvos, a Budapesti Orvosi Egyetem professzora lesz segítségemre.
img
Földesi professzor olyat mesélt nekem, ami után sürgősen a szervezet férgektől való megtisztítása mellett döntöttem. Annak ellenére, hogy gondosan betartom a személyes higiénia szabályait.
Nem tudtam kételkedni a professzor szavaiban, bármennyire is meglepőek voltak. Ez az az ember, aki 27 disszertációt írt az emberi parazitákról.

Hogyan fertőződnek meg a férgekkel?

- Földesi professzor, az interjú előtt azt mondta, hogy a paraziták mindenhol ott vannak és semmi sem könnyebb, mint megfertőződni velük.

- Nem akarok senkit megijeszteni, de ez tényleg így van. Parazita tojások mindenhol vannak: a vízben, a ruhákon, a cipőkön, a föld felszínén, a számítógépek képernyőin, a kilincseken. Vagyis mindenhol, amihez hozzáér az ember.
Az élelmiszer — hal, hús, zöldség és gyümölcs is tele van parazita tojásokkal. Hogy megfertőződjön a férgekkel, csak érintse meg a fertőzött tárgyat, majd nyúljon hozzá az arcához. Nem megfelelően mossa meg a gyümölcsöt vagy a zöldséget, rosszul süti meg a halat vagy a húst.

Jelenleg több mint 360 emberi parazita faj ismert

img
Természetesen alapvetően az ember a leggyakoribb férgekkel, például szalagférgekkel, kerekférgekkel, orsóférgekkel és cérnaférgekkel fertőződik meg.
Minden egy egyeddel kezdődik, de a paraziták gyorsan szaporodnak.
ostr
A cérnagiliszták például egy éjszaka alatt 2000-15000 tojást raknak le.
Képzelje el a cérnagiliszta kolóniákat egy hét után az emberi szervezetben. Ez hatalmas számú parazita, amelyek minden nap szaporodnak. Persze, egy bizonyos ponton a parazita kolónia eléri a határt, de számuk több ezer lesz.
Más típusú paraziták, például a szalagféreg, nem szaporodnak olyan széles ütemben, de évekig élhetnek az emberi szervezetben.

Honnan tudjam, hogy vannak-e parazitáim?

- Azt mondta, hogy a parazita fertőzést nehéz észrevenni, de biztosan vannak valamilyen általános jelei?
- Persze, sok jele van annak, hogy a szervezet parazitáktól szenved. Ugyanaz a fájdalom a köldök területén is azt mondja, hogy fertőzött, valamint az emésztési problémák is. Ezek többé-kevésbé nyilvánvaló jelek.
Ami a kevésbé nyilvánvaló jeleket illeti, ez sokkal nehezebb. Például, ha valaki úgy érzi, folyamatosan fáradt, álmos, vagy akár depressziós. Ez utalhat arra, hogy fertőzött.
Az allergiás reakciók a bőrön is jelzik a férgek jelenlétét a szervezetben. Nehéz, hogy mind a gyengeséget, mind a bőr allergiát gyakran teljesen más testi problémákhoz kötik, amelyek nem kapcsolódnak a parazitákhoz.
És csak akkor, ha az orvos vagy az egyén valahogy véletlenül megtudja, hogy ezek a problémák a férgek miatt is felmerülnek, és megkezdi a szervezet tisztítási eljárását, szűnhet meg a probléma. A kérdés az, hogy mennyi idő fog eltelni, amíg az igazi okot – a férgeket – azonosítják.

Ki van kitéve a parazitákkal való fertőzés fokozott kockázatának?

- Vannak emberek, akik hajlamosabbak a fertőzésre?
- Mint korábban mondtam, nagyon könnyű parazitákkal megfertőződni. De ha olyan emberekről akar tudni, akik fogékonyabbak a fertőzésre, könnyen válaszolhatok erre a kérdésre.
Ezek a gyenge immunitással és krónikus egészségügyi problémákkal rendelkező emberek. Szervezetük nem képes legyőzni az élősködőket, férgeket, mivel egy legyengült szervezetbe jutva gyorsabban szaporodnak, mint általában.
Azok az emberek is, akiknek háziállataik vannak, különösen kutyák. Séta közben a kutya több ezer parazita tojást hoz a mancsán. A tulajdonosok több mint 90%-a nem viszi kisállatát a fürdőszobába, hogy megmossa a mancsát. Ezért hamarosan a parazita tojások mindenhol lesznek, ahol a kutya jár: a konyhában, a fürdőszobában, a padlón, még a gazdi ruháján is. Nem is beszélve a kanapékról és a karosszékekről, amiken a háziállatok szeretnek pihenni.

Mennyire veszélyesek a paraziták?

- El is érkeztünk interjúnk lényegéhez. A paraziták nagyon veszélyesek az egészségre, de valamilyen oknál fogva az emberek alábecsülik ezt a veszélyt. Úgy gondolom, hogy ennek oka az emberek rossz tájékozottsága arról, hogy a férgek súlyos csapást mérnek az emberi egészségre.
A férgek elpusztítják az ember immunrendszerét. Mit tehet a legyengült szervezet? Semmit. Így alakulnak ki a krónikus problémák, amelyektől az ember éveken keresztül nem tud megszabadulni. Állandó megfázás, képtelen ellenállni a vírusoknak járvány idején.
A paraziták salakanyagai, toxinjaik fokozatosan felhalmozódnak és megmérgezik a szervezetet. A férgek tápanyag- és vitaminhiányt okoznak a szervezetben, károsítják a szervek szöveteit, bejutnak a tüdőbe, ami által súlyos szövődményeket és betegségeket okoznak. Léteznek olyan tanulmányok, amelyek szerint a férgek az embereknél rosszindulatú daganatok megjelenésének forrásai lehetnek.
Úgy gondolom, hogy ezek az okok elegendőek annak eldöntéséhez, hogy a megelőző intézkedéseket rendszeresen meg kell tenni és meg kell tisztítani a szervezetet.

Hogyan tisztítsuk meg szervezetünket és védjük meg magunkat az ismételt fertőzéstől?

- Ossza meg véleményét arról, hogyan védjük meg magunkat a férgektől és hogyan szabaduljunk meg tőlük.
Először is mindig mindenkit intettem és továbbra is sürgetem a személyes higiénia szabályainak betartását. Lehet, hogy meglepődnek, de vannak olyan tanulmányok, amelyek szerint az emberek figyelmen kívül hagyják még az olyan egyszerű és érthető dolgot is, mint a kézmosás WC látogatás után. Tanulmányoztuk a diákjainkat. Egy hónapig figyeltük, hogy a fiatalok hány százaléka mossa meg a kezét WC használata után. Kiderült, hogy mindössze csak 37%.
Mondhatnák, hogy ez a diákok körében gyakori dolog, de tanulmányt végeztünk üzletemberek és idős gazdag emberek körében is. Itt az eredmény még rosszabb volt – csak 19% mos kezet.
A piszkos kezek pedig nagyszerű módja annak, hogy megfertőzzék férgekkel nemcsak magukat, hanem szeretteiket is.
Azt is javaslom, hogy ne vegyen utcán ételt, ne igyon nyers vizet, alaposan tisztítsa meg a ruhákat és a cipőket, féregtelenítse háziállatait, végezzen otthon nedves takarítást, amilyen gyakran csak lehetséges. És természetesen kezelje a mobiltelefont speciális fertőtlenítőszerekkel.
Ami a készítményeket illeti, elég nehéz a helyzet. A piacon lévő szerek többsége nem azért van, hogy segítsen az embereknek megszabadulni a parazitáktól, hanem azért, hogy a lehető leggyakrabban vásárolják őket.
Igen, néhány szer működik, de nem segítenek olyan hatékonyan, mint kellene. Nem ölik meg az összes parazitát, nemhogy a lárvájukat. Ezért a megmaradt egyedek tovább szaporodnak és néhány napon belül ezrek lesznek belőlük.
Számos készítmény megsemmisíti a férgeket is, ugyanakkor megölik az egész bél mikroflórát, súlyos mellékhatásokkal járnak.
Csak egy készítményt tudok ajánlani, ez nemrégiben jelent meg a piacon, de már nagyon jó hatékonyságot mutatott. A szer neve Wortex. Ezek speciális kapszulák.
A készítmény összetételének alapja: szegfűszeg (Syzygium aromaticum), őszi margitvirág (Feverfew), keserű üröm (Wormwood). Ezek az összetevők ismertek antihelmintikus tulajdonságaik miatt, de csak a közelmúltban vált lehetővé lehetőségeik teljes körű feltárása és egy formulában való összevonásuk.

Elpusztítja és eltávolítja a parazitákat.

Ha a Wortex fő előnyeiről beszélünk, ez az összes parazita megsemmisítésében való segítség és a szervezet védelme az ismétlődő fertőzéstől. Nem kell további készítményeket vennie.
A Wortex önmagában három fontos feladatot teljesít: segíti a paraziták megsemmisítését, a szervezet megtisztítását és a későbbi helyreállítását. Megjegyzem továbbá a mellékhatások teljes hiányát, amelyek az elavult antihelmintikus készítmények kötelező velejárói.

Segít semlegesíteni a parazita mérgeket.

Megölni a férgeket és kiüríteni őket — a munka fele. A készítmény segít semlegesíteni a mérgeket, a salakanyagokat és a toxinokat, amelyek már régóta mérgezték a szervezetet. Ez segít az embernek jobban érezni magát már a szedés megkezdésének első napjaitól. Megjelenik az energia, javul a hangulat, az ember ismét érzi az élet örömeit, mivel többé semmi nem veszi el az energiát, vitaminokat és hasznos anyagokat, amelyeket étellel kap.

Növeli és erősíti az immunitást

A parazitáktól való tisztítás utáni első napokban a szervezet nagyon gyenge, mindez a legyengült immunitás miatt van. Ilyen pillanatokban parazitákkal megfertőződni a legegyszerűbb. A Wortex megalkotói ezt előre látták. A készítmény egyik hatása – gyors felépülés és az immunitás megerősítése.

Ha az ember érzéseiről beszélünk, így írnám le:

Emésztés normalizálása
Az ember megszabadul a fájdalomtól és a diszkomforttól a hasban és a belekben. Gyomor-bélrendszere óramű pontossággal működik.
Energia hullám
Megszabadulva a parazitáktól az ember örömmel foglalkozik kedvenc elfoglaltságaival, tölti idejét a barátaival, sportol, végzi a házimunkát. Javul a koncentráció és a memória. A munka könnyebben megy, mint korábban.
- Professzor, hol lehet megvásárolni ezt a készítményt?
- Most a Wortex, mint tudom, kizárólag a gyártó hivatalos weboldalán kapható. Sajnos a versenytársak, ez alatt a nagy gyógyszeripari cégeket értem, mindent megtesznek, hogy a készítmény ne kerüljön a gyógyszertárak polcaira.
A szer közvetlen értékesítésével a gyártónak sikerült elkerülnie a hatalmas mellékköltségeket. Ez hozzájárult ahhoz, hogy a készítményt gyakran hatalmas árengedményekkel értékesítik.
Tegnap a kollégám Wortex terméket rendelt 50% árengedménnyel.
- Földesi professzor, szeretne még valamit mondani búcsúzóul?
- Persze. A paraziták veszélyesek és komolyan tönkretehetik az életüket. Kövessék a személyes higiénia szabályait és használjanak valódi és hatékony készítményt a férgek ellen — mint például a Wortex.
Figyelem! Ma és 17.06.2020-ig (befejezőleg) a Wortex készítmény 50% kedvezménnyel kapható. A kedvezmény megszerzéséért látogasson el a hivatalos weboldalra és hagyja meg kérelmét.
Wortex

Ugrás a hivatalos weboldalra

Hozzászólások:

img
Áron 17.06.2020
Nem is tudtam, hogy a paraziták ilyen problémákat okozhatnak. Szóval, biztosan megrendelem. Remélem, van még árengedmény.
img
Ilona17.06.2020
Én már szedtem ezeket a kapszulákat és a professzor minden szavát megerősítem, mivel az egészségem sokat javult és enyhültek a krónikus problémáim.
img
Alexa 17.06.2020
Megvettem a Wortex terméket, mert kedvezmény volt rá. Nem bántam meg. Mivel közvetlenül egy hónap után éreztem, hogy a szervezetem megtisztult.
img
Ferenc16.06.2020
Hadat üzenek a hívatlan vendégeknek!
img
Flóra16.06.2020
Megelőzésre vettem, mivel a legutóbbi féregtelenítő szer súlyos mellékhatásokat okozott. A Wortex viszont jó.
img
Mária16.06.2020
Érdekes összetétel, ki kell próbálni.
img
Beáta 16.06.2020
Kiváló interjú és minden témába vág, mert milyen gyakran fordul elő, hogy semmi értelme és nem is akarom elkezdeni olvasni. Itt minden rendben.
img
Helga16.06.2020
Szedtem megelőzésre a Wortex terméket és a férjemet is rákényszerítettem. Mondhatom, tényleg segít. Különösen, mivel van egy kutyánk, nagyon kell vigyáznunk az egészségünkre. Elvégre a férgek veszélyesek.
img
Ildikó16.06.2020
Segített megszabadulni a parazitáktól utazás után.
img
Virág 16.06.2020
Ajánlom. Van hatása.
img
Béla16.06.2020
Mindig legyen az elsősegély dobozban, mivel nem menekülhetünk a parazitáktól.
img
Ákos 16.06.2020
A Wortex terméket kényelmesebb szedni, mint a tablettákat, a kapszula kényelmes dolog.
img
Irén15.06.2020
Szerencsém volt, hogy kedvezményesen rendelhettem meg! Ez nagyon jó hír!
img
Nándor 15.06.2020
Köszönöm az érdekes cikket, nem is tudtam, hogy a férgek ilyen károsak.
img
Péter 15.06.2020
Megpróbálom a szert tisztításra, az otthoni módszerek nem nagyon működnek, más készítmények meg veszélyesek.